skip to Main Content
professional-certified-coach-pcc

PCC

Professional Certified Coach (PCC) er en internasjonal coachsertifisering og er det andre sertifiseringsnivået i den internasjonale coachorganisasjonen ICF. For å oppnå PCC må du være akkreditert gjennom en ICF godkjent skole, som Co-Active Training Institute (CTI), og bestå etikk-eksamen Coach Knowledge Assessment test (CKA).

PCC innbærer mer enn 125 undervisning/trening sammen med erfarne trenere, samt minst 500 timer med egne klienter.  PCC fornyes hvert tredje år.

 

ICF_Member

ICF

ICF International er verdens fremste og største organisasjon for profesjonelle coacher. Som medlem er vi  en del av et internasjonalt nettverk som representerer og understøtter profesjonalitet og kvalitet. ICF Globalt eier ICFs premium merkevare (brand) og står for de veldefinerte og respekterte kjernekompetanser, etiske retningslinjer, sertifiseringsprosesser og akkrediterte coachingutdannelser.

Vi er også medlem i ICF Norge, og er en del av det profesjonelle coaching-nettverket i Norge. Sammen er vi sterkere og vi løfter coaching som profesjon. ICF Norge er godt representert i arbeidet for utvikling av et norsk standard for coaching.

ORSC Trained _Badge

ORCS

ORSC™ står for organisasjons- og relasjonssystemcoaching.

Å mestre eller skape gode relasjoner kan være svært krevende. For å klare dette trenger vi et språk for å sette ord på og bevisstgjøre det som skjer mellom individene i en relasjon eller organisasjon. ORSC (Organization & Relationship Systems Coaching) gir oss et slikt språk gjennom sine mange verktøy og modeller.  Denne tilnærmingen skaper bærekraftige og motstandsdyktige lag, organisasjoner og familier.

DNV GL

Sertifiseringen er et kvalitetsstempel i markedet og dokumenterer  relevante kunnskaper innenfor fagområdet. Dette innebærer at vi legger vår stolthet i å vedlikeholde og holder oss oppdatert innenfor faget, slik at vi til enhver tid kan bidra til en profesjonell rekrutteringsprosess for kunde og kandidat. 

 

CPCC

Sertifiseringen, CPCC, betegnes som gullstandarden innen coaching. Co-Active Training Institute har eksistert i mer enn 25 år, og er i dag en av verdens ledende på utdanning av coacher. Co-Active coaching bygger på grunntanken om at alle mennesker er naturlig kreative, ressursterke og hele.

Nr 49: GRATULERER MED DAGEN!

 

blogginnlegg-riktig-49

 

Ett år går fort! Denne uken –  1. november – feirer Bevisste Valg ett år!

De første skrittene er gått! Jeg har sluppet taket i bordkanten og går helt alene! Det kjennes så godt!  Som andre 1-åringer er jeg nødt for å være høyt og lavt – utforskende, nysgjerrig og proaktiv. Heldigvis har jeg noen gode mennesker hjemme som ser etter meg, når arbeidsiveren tar helt overhånd. Det er viktig med balanse!

Det har vært dager med skrekkblandet fryd –  dager med skrekk – og ikke minst mange dager med dominerende fryd! 

Det har vært dager med prøving, feiling og læring. Nye systemer som skulle installeres og tilpasses. Det krever sin kvinne å være både markedssjef, salgssjef, selger, administrasjonssjef, it-sjef, økomomisjef, innkjøpssjef, crm-ansvarlig og driftsansvarlig – i tillegg til sin egentlig jobb.  Heldigvis har jeg en vaktmester! 

Nå starter fortsettelsen, og jeg kan nesten ikke vente!

En stor takk til  alle nye kunder og ikke minst til gamle kontakter som har fornyet sin tillit!   Dette første året har jeg rekruttert alt fra hotelldirektører, business controllere til produktsjefer, salgssjefer og selgere.  I tillegg jobber jeg hver uke med nye karrierecoachende – oppdrag. Jeg har også hatt gleden av å holde foredraget «Klart jeg kan!» for arbeidsledige som ønsker å komme ut i verdiskapende arbeid.  I ethvert oppdrag er drivkraften å legge til rette for og inspirere til bevisste valg – være seg til en kravspesifikasjon for en stilling som skal fylles, en nedbemanning som skal foretas eller en kunde som trenger coaching for å skifte retning.  

Tusen takk for hyggelige tilbakemeldinger og positive heiarop fra både kunder, kontakter og mine nærmeste! Dere bidrar til å holde motet oppe når dagene blir feiltastiske. Dere bidrar til at jeg fortsetter å tro på det jeg holder på med, når tvilen kommer sigende. 

Jeg går inn i år 2 med forsterket optimisme, stor arbeidsglede og nye ideer som skal realiseres. Det kommer til å skje mye spennende i år 2017!  Alt til sin tid. 

Så med et stort gratulerer med dagen til meg selv, ønsker jeg dere alle en festlig uke!  – Alt jeg ønsker meg, er at dere tar bevisste valg!

 

 

krusseduller

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Back To Top