skip to Main Content

DNV GL

Sertifiseringen er et kvalitetsstempel i markedet og dokumenterer  relevante kunnskaper innenfor fagområdet. Dette innebærer at vi legger vår stolthet i å vedlikeholde og holder oss oppdatert innenfor faget, slik at vi til enhver tid kan bidra til en profesjonell rekrutteringsprosess for kunde og kandidat. 

 

CPCC

Sertifiseringen, CPCC, betegnes som gullstandarden innen coaching. Co-Active Training Institute har eksistert i mer enn 25 år, og er i dag en av verdens ledende på utdanning av coacher. Co-Active coaching bygger på grunntanken om at alle mennesker er naturlig kreative, ressursterke og hele.

ACC

Associate Certified Coach (ACC) er en internasjonal coachsertifisering, og det første sertifiseringsnivået i den internasjonale coachorganisasjonen ICF. For å oppnå ACC må du være akkreditert gjennom en ICF godkjent skole, som Co-Active Training Institute (CTI), og bestå etikk-eksamen Coach Knowledge Assessment test (CKA).

Nr. 40: Skap ditt eget liv

Om å skape

 

Jeg håper du har hatt en rik helg!

Selv har jeg vært på en magisk reise som jeg gjerne vil dele litt av med dere. Igjen så har jeg gjort ting jeg ikke kan. Men min Pippi-power er sterkt levende, og styrende i mitt liv.

Jeg hadde meldte meg på et kurs i Vedic Art. Et malekurs med Sigridur fra Danmark.  Jeg har aldri malt et bilde før, og visste ikke helt hva jeg skulle forvente. Men jeg er rimelig sikker på at dette var et positivt annerledes malekurs. En ny Piccasso er nok ikke født, men opplevelsen av skaperglede og kontakt med seg selv innerst i ryggraden, gjorde hele kurset til en dyp personlig reise. Ryggraden malte. I fri flyt. Uten motstand eller prestasjonsangst. Og ingen skulle eller kunne bedømme resultatet – Så herlig! Jeg malte for meg! Og når er en kunstner ferdig med et maleri egentlig? Ja, jeg undres faktisk på når klarer en kunstner å si; «Ferdig! Nå kan jeg vise det!» Vel, jeg er nok ikke helt klar til å vise noe som helst av det jeg har malt til verden, og er usikker på om jeg noen gang blir det. Men igjen, så er det ikke det som er viktig!

Det som er viktig er skapergleden – rikdommen i å føle seg levende – her og nå – uten å være for dressert og fastlåst i andres forventninger. Prinsippene i Vedic Art minner meg mye om positiv psykologi og prinsippene jeg selv streber å leve etter. Det handler blant annet om å lytte til sin egen rytme og ha respekt for seg selv og den man er innerst i ryggraden. At vi må slutte å piske oss selv rundt og skylde på ting utenfor oss selv, og heller utvikle oss til å bli selvhjulpne selvledere. Vi må fjerne oss fra offerrollen – som det er alt for lett å sette både seg selv og andre i. Det handler om å være trygg på hvor en står, og vite at man alltid har et valg.

Hvor ofte går vi ikke inn i hverandres rom, uten å være invitert? Hvor ofte kritiserer vi ikke, gjerne velmenende, som for å hjelpe, og så blir det helt feil?

Ansatte og ledere som har selvrespekten i orden, evner å lede både seg selv og andre, våger å stå i seg selv og leve sine verdier – de har en helt annen kreativitet, skaperevne, løsningsorientering, produktivitet og evne til å motivere – de som jobber med både hodet og hjertet- er helt uslåelige på arbeidsmarkedet – og i livet!

Ha en skapende uke – vær en livskunstner!

 

Jpeg i dypet

 

 

Back To Top