Skip to content
professional-certified-coach-pcc

PCC

Professional Certified Coach (PCC) er en internasjonal coachsertifisering og er det andre sertifiseringsnivået i den internasjonale coachorganisasjonen ICF. For å oppnå PCC må du være akkreditert gjennom en ICF godkjent skole, som Co-Active Training Institute (CTI), og bestå etikk-eksamen Coach Knowledge Assessment test (CKA).

PCC innbærer mer enn 125 undervisning/trening sammen med erfarne trenere, samt minst 500 timer med egne klienter.  PCC fornyes hvert tredje år.

 

ICF_Member

ICF

ICF International er verdens fremste og største organisasjon for profesjonelle coacher. Som medlem er vi  en del av et internasjonalt nettverk som representerer og understøtter profesjonalitet og kvalitet. ICF Globalt eier ICFs premium merkevare (brand) og står for de veldefinerte og respekterte kjernekompetanser, etiske retningslinjer, sertifiseringsprosesser og akkrediterte coachingutdannelser.

Vi er også medlem i ICF Norge, og er en del av det profesjonelle coaching-nettverket i Norge. Sammen er vi sterkere og vi løfter coaching som profesjon. ICF Norge er godt representert i arbeidet for utvikling av et norsk standard for coaching.

ORSC Trained _Badge

ORCS

ORSC™ står for organisasjons- og relasjonssystemcoaching.

Å mestre eller skape gode relasjoner kan være svært krevende. For å klare dette trenger vi et språk for å sette ord på og bevisstgjøre det som skjer mellom individene i en relasjon eller organisasjon. ORSC (Organization & Relationship Systems Coaching) gir oss et slikt språk gjennom sine mange verktøy og modeller.  Denne tilnærmingen skaper bærekraftige og motstandsdyktige lag, organisasjoner og familier.

DNV GL

Sertifiseringen er et kvalitetsstempel i markedet og dokumenterer  relevante kunnskaper innenfor fagområdet. Dette innebærer at vi legger vår stolthet i å vedlikeholde og holder oss oppdatert innenfor faget, slik at vi til enhver tid kan bidra til en profesjonell rekrutteringsprosess for kunde og kandidat. 

 

CPCC

Sertifiseringen, CPCC, betegnes som gullstandarden innen coaching. Co-Active Training Institute har eksistert i mer enn 25 år, og er i dag en av verdens ledende på utdanning av coacher. Co-Active coaching bygger på grunntanken om at alle mennesker er naturlig kreative, ressursterke og hele.

Nr. 36: Fri fra ferie

regnbuen1

 

Endelig er det fri fra ferie! Jeg håper du har ladet batteriene og er klar for hverdagene! Sikkert noen som fortsatt har ferie til gode, men for meg starter de herlige hverdagene NÅ.

Det er bare å glede seg over høsten som snart kommer krypende med sin friske luft, kjølige morgener og et forrykende fargesprakende show gjennom vakker natur i stadig endring. Jeg elsker høsten!

Jeg har hatt møter med «innenriksministeren»nå i juli og vi har diskutert og justert mål, planer, pipeline og budsjetter for resten av 2016. Det er motiverende og inspirerende å vite at jeg har både eksisterende og nye prosjekter å bryne meg på nå utover høsten.

Uansett skal jeg sørge for å fylle hverdagene med eventyr og gyldne øyeblikk, gjennom å gjøre det jeg liker mest av alt; inspirere til bevisste valg – være seg til en kravspesifikasjon for en stilling som skal fylles, en nedbemanning som må foretas eller en kunde som trenger coaching for å skifte retning i arbeidslivet.

Så hvordan har du det? Dine første dager på jobb etter ferien? Kanskje er du jobbsøker? Kanskje er du nylig blitt sagt opp? Kanskje har du tatt noen store beslutninger om at å skifte retning? Forandre spor? Satt deg noen nye mål? Være mer tro mot deg selv? Gjøre mer av det som gjør deg mer ekte og sprell levende? Kanskje kjenner du at noe ikke stemmer, men klarer ikke helt å sette ord på det? Alt henger sammen! Det er lett å finne vikarierende årsaker til en frustrasjon eller dårlig følelse. Det er vanskelig å være ærlig mot seg selv – men husk at ærlighet varer alltid lengst! Livet er for kort til noen annet!

Ha en ærlig og god arbeidsuke!

Back To Top