skip to Main Content

DNV GL

Sertifiseringen er et kvalitetsstempel i markedet og dokumenterer  relevante kunnskaper innenfor fagområdet. Dette innebærer at vi legger vår stolthet i å vedlikeholde og holder oss oppdatert innenfor faget, slik at vi til enhver tid kan bidra til en profesjonell rekrutteringsprosess for kunde og kandidat. 

 

CPCC

Sertifiseringen, CPCC, betegnes som gullstandarden innen coaching. Co-Active Training Institute har eksistert i mer enn 25 år, og er i dag en av verdens ledende på utdanning av coacher. Co-Active coaching bygger på grunntanken om at alle mennesker er naturlig kreative, ressursterke og hele.

ACC

Associate Certified Coach (ACC) er en internasjonal coachsertifisering, og det første sertifiseringsnivået i den internasjonale coachorganisasjonen ICF. For å oppnå ACC må du være akkreditert gjennom en ICF godkjent skole, som Co-Active Training Institute (CTI), og bestå etikk-eksamen Coach Knowledge Assessment test (CKA).

Nr. 35: Sett giret i fri – det er sommer!

Godsommer

 

Sommerferien nærmer seg! Det blir godt å sette giret i fri! Det har vært et magisk, travelt halvår, og det har ikke akkurat gått i sneglefart!

Men nå er tiden inne til å snegle avgårde. Puste inn lukten av markjordbær, slikke solstråler, kjenne store tunge regndråper mot hodebunnen, stå ved et vann og kjenne fisken napper eller bare se den hoppe overlegent ved siden av snøret. Kjenne sandkorn mellom tærne, saltvann på tunga og bølger i håret. Ligge på ryggen og se på skyene, lese en hel bok! Barnelatter og familietid og venner – tiden er inne til å finne igjen balansen! Det er så altfor fort gjort å miste den i kampens hete.

Med dette ønsker jeg alle mine kunder, kontakter og følgere en strålende sommer! Husk å stoppe opp og snu deg av og til! Kanskje er det noe eller noen som prøver å nå igjen deg der bak, med et viktig budskap! God sommer!

Den ansamme

(av Jan Magnus Bruheim)

Han har ikkje stund til å stogge
og ikkje tid til å sjå.
Menneske som han møter
dei ansar han aldri på.

Mangt har han å rekkje over.
Det gjeld um å fara fort.
Mykje var det å gjera.
Det auka dess meir han fekk gjort.

Så lid det til endes med dagen.
Han står der, studd over stav
og spør: Kva har livet gjeve
og kvar har det vorte av?

Slik jaga han gjennom livet
utan å få det fatt.
Ei glede sprang etter på vegen
men nådde han aldri att.

Back To Top