skip to Main Content
professional-certified-coach-pcc

PCC

Professional Certified Coach (PCC) er en internasjonal coachsertifisering og er det andre sertifiseringsnivået i den internasjonale coachorganisasjonen ICF. For å oppnå PCC må du være akkreditert gjennom en ICF godkjent skole, som Co-Active Training Institute (CTI), og bestå etikk-eksamen Coach Knowledge Assessment test (CKA).

PCC innbærer mer enn 125 undervisning/trening sammen med erfarne trenere, samt minst 500 timer med egne klienter.  PCC fornyes hvert tredje år.

 

ICF_Member

ICF

ICF International er verdens fremste og største organisasjon for profesjonelle coacher. Som medlem er vi  en del av et internasjonalt nettverk som representerer og understøtter profesjonalitet og kvalitet. ICF Globalt eier ICFs premium merkevare (brand) og står for de veldefinerte og respekterte kjernekompetanser, etiske retningslinjer, sertifiseringsprosesser og akkrediterte coachingutdannelser.

Vi er også medlem i ICF Norge, og er en del av det profesjonelle coaching-nettverket i Norge. Sammen er vi sterkere og vi løfter coaching som profesjon. ICF Norge er godt representert i arbeidet for utvikling av et norsk standard for coaching.

ORSC Trained _Badge

ORCS

ORSC™ står for organisasjons- og relasjonssystemcoaching.

Å mestre eller skape gode relasjoner kan være svært krevende. For å klare dette trenger vi et språk for å sette ord på og bevisstgjøre det som skjer mellom individene i en relasjon eller organisasjon. ORSC (Organization & Relationship Systems Coaching) gir oss et slikt språk gjennom sine mange verktøy og modeller.  Denne tilnærmingen skaper bærekraftige og motstandsdyktige lag, organisasjoner og familier.

DNV GL

Sertifiseringen er et kvalitetsstempel i markedet og dokumenterer  relevante kunnskaper innenfor fagområdet. Dette innebærer at vi legger vår stolthet i å vedlikeholde og holder oss oppdatert innenfor faget, slik at vi til enhver tid kan bidra til en profesjonell rekrutteringsprosess for kunde og kandidat. 

 

CPCC

Sertifiseringen, CPCC, betegnes som gullstandarden innen coaching. Co-Active Training Institute har eksistert i mer enn 25 år, og er i dag en av verdens ledende på utdanning av coacher. Co-Active coaching bygger på grunntanken om at alle mennesker er naturlig kreative, ressursterke og hele.

Nr 34: Ingen vet prisen før alt er betalt

fordommer

 

«Her er det jammen mange å hilse på,» utbryter vesla fornøyd, da hun entrer Karl Johan i Oslo nå på lørdag.

Vi er på bytur hun og jeg, og har tatt toget fra Eidsvoll. Hun har ikke tatt toget mange ganger, jenta mi, som er fra sitt eget perfekte annerledesland. Og hun ser på meg frydefullt og smilende: «Dette er akkurat som å fly, mamma!» Hun hilser fordomsfritt på alle som entrer toget, og smiler fornøyd hver gang noen gidder å svare. Hun ber de gjerne sette seg ved siden av seg, og kan virkelig ikke forstå hvorfor de velger helt andre plasser. Gleden er stor da en dame setter seg ved siden av meg, selv om hun helst ville ha henne ved siden av seg selv. Damen forsikrer henne om at hun helst vil sitte riktig veien. Etter litt mas, er vesla fornøyd bare over å ha fått en annen enn mamma å snakke med. «Og du tier stille!» får jeg heftig beskjed om.

Vi er på vei til Oslo Pride 2016 – Stolthetsparaden. Jeg gleder meg! Det er et viktig tog – viktigere enn noen sinne! Rekordmange har møtt opp. I følge Dagbladet er over 30 000 deltakere og minst like mange tilskuere.

Dagen blir overveldende på alle måter – sjelden har jeg følt så sterkt og så mye. Vakkert – respektfullt og verdig. Kvinner, menn og barn i alle aldre. Hva er det med de menneskene som ikke tåler å se kjærlighet?

Det er godt og litt vondt for hjertet – å stå sammen med de eldste, flere sikkert pensjonister – som står og leier – hånd i hånd… damer og damer, menn og menn. Tenk, hvilke reiser de har vært med på! – Og alle som kommer fra andre nasjoner hvor homofili er forbudt  – det må da kjennes både underlig, sterkt og vakkert og kunne «pride» på denne måten! Tenk, hvilke reiser, smerter og motstand de har vært gjennom av fordommer, hat, vold og forfølgelser! Enkelte ganger kan jeg gremmes over menneskeheten.

Fantastisk å se at så mange stiller opp! Jeg ser Lippestad, skuespillere, Hareide og andre politikere, politiet, forsvaret, sykepleiere, lærere, fagforeningsfolk, musikanter, idrettsfolk og mange flere under egne paroler som støtter og heier hjertelig på lik rett til å elske hvem man vil. Jeg ser venner, familie, tanter og besteforeldre – som stolt stiller opp for sine! Jeg håper engasjementet vedvarer. Kampen mot fordommer må aldri stoppe! Kampen for likeverd, toleranse og respekt for mangfoldet – må aldri stoppe!

Og var du ikke der? Så kan du starte akkurat nå! Vær åpen, raus, nysgjerrig og tenk over hvordan du snakker om folk og med folk. Fordommer kommer ikke fra kunnskap – men fra ren uvitenhet, bevisstløshet og dumskap!

Så jeg sier det som Anne Grete Preus;

 

Ingen vet prisen før alt er betalt!

Back To Top