Skip to content
professional-certified-coach-pcc

PCC

Professional Certified Coach (PCC) er en internasjonal coachsertifisering og er det andre sertifiseringsnivået i den internasjonale coachorganisasjonen ICF. For å oppnå PCC må du være akkreditert gjennom en ICF godkjent skole, som Co-Active Training Institute (CTI), og bestå etikk-eksamen Coach Knowledge Assessment test (CKA).

PCC innbærer mer enn 125 undervisning/trening sammen med erfarne trenere, samt minst 500 timer med egne klienter.  PCC fornyes hvert tredje år.

 

ICF_Member

ICF

ICF International er verdens fremste og største organisasjon for profesjonelle coacher. Som medlem er vi  en del av et internasjonalt nettverk som representerer og understøtter profesjonalitet og kvalitet. ICF Globalt eier ICFs premium merkevare (brand) og står for de veldefinerte og respekterte kjernekompetanser, etiske retningslinjer, sertifiseringsprosesser og akkrediterte coachingutdannelser.

Vi er også medlem i ICF Norge, og er en del av det profesjonelle coaching-nettverket i Norge. Sammen er vi sterkere og vi løfter coaching som profesjon. ICF Norge er godt representert i arbeidet for utvikling av et norsk standard for coaching.

ORSC Trained _Badge

ORCS

ORSC™ står for organisasjons- og relasjonssystemcoaching.

Å mestre eller skape gode relasjoner kan være svært krevende. For å klare dette trenger vi et språk for å sette ord på og bevisstgjøre det som skjer mellom individene i en relasjon eller organisasjon. ORSC (Organization & Relationship Systems Coaching) gir oss et slikt språk gjennom sine mange verktøy og modeller.  Denne tilnærmingen skaper bærekraftige og motstandsdyktige lag, organisasjoner og familier.

DNV GL

Sertifiseringen er et kvalitetsstempel i markedet og dokumenterer  relevante kunnskaper innenfor fagområdet. Dette innebærer at vi legger vår stolthet i å vedlikeholde og holder oss oppdatert innenfor faget, slik at vi til enhver tid kan bidra til en profesjonell rekrutteringsprosess for kunde og kandidat. 

 

CPCC

Sertifiseringen, CPCC, betegnes som gullstandarden innen coaching. Co-Active Training Institute har eksistert i mer enn 25 år, og er i dag en av verdens ledende på utdanning av coacher. Co-Active coaching bygger på grunntanken om at alle mennesker er naturlig kreative, ressursterke og hele.

Nr. 33: Der er ikke behov for noen angrepille – der du følger drømmen!

Døden

Vær ikke redd for det mørke vann
– det som gjemmer dine minner
til de som dønninger slås mot land
og blir til intet og forsvinner
MEN SE DEG ALDRI TILBAKE!
SE DEG ALDRI TILBAKE

(Lillebjørn Nilsen)

Et øyeblikk trodde jeg nesten på de. At jeg burde ha tatt på meg vernehansker den dagen jeg sa opp og startet for meg selv. At jeg kom til å angre. At det ville bli for tøft!

Saken er den at jeg har ikke hatt behov for noen angrepille! Med to nakne hender stupte jeg ut i det nye livet mitt – som jeg hadde planlagt i hemmelighet – svanger en rimelig god stund – før jeg begynte å fortelle det til de første fortrolige. Og så mange støttespillere jeg møtte på min vei, som heiet og klappet så høyt og så mye at jeg av og til lurte på om de visste noe om meg som jeg ikke visste selv…

Jeg gjør bare jobben min! Jeg liker å jobbe hardt og brenner for det jeg gjør! Og det beste er; jeg har fortsatt drømmer og ideer som skal realiseres!

Jeg blir så glad når jeg møter alle disse menneskene som har tatt beslutningen om å følge sin drøm. Som har fått nok av å gå på akkord med egne verdier og den de egentlig er. Som har sett at livet er for kort til å bare ha det greit på jobb og i livet – at valgene som må tas for å kunne gå tilfreds på broen mellom vuggen og graven, må de stå for selv. Som har forstått at de fortjener å ha det bra, som igjen betyr å behandle seg selv med respekt og kjærlighet.

Det trenger ikke nødvendigvis å handle om å starte for seg selv – det kan være mål og drømmer i livet som handler om også andre ting enn jobb.

 

Lysets øyeblikk
er hvis jeg døende og halvblind
aner ansikter, trær og hus
for siste gang
og ikke angrer ett sekund.
(Harald Sverdrup)

Så om du ikke har gjort det enda, er det på å tide å ta ditt eget liv i besittelse – og gjøre en personlig vareopptelling!

Døden

Back To Top