skip to Main Content
professional-certified-coach-pcc

PCC

Professional Certified Coach (PCC) er en internasjonal coachsertifisering og er det andre sertifiseringsnivået i den internasjonale coachorganisasjonen ICF. For å oppnå PCC må du være akkreditert gjennom en ICF godkjent skole, som Co-Active Training Institute (CTI), og bestå etikk-eksamen Coach Knowledge Assessment test (CKA).

PCC innbærer mer enn 125 undervisning/trening sammen med erfarne trenere, samt minst 500 timer med egne klienter.  PCC fornyes hvert tredje år.

 

ICF_Member

ICF

ICF International er verdens fremste og største organisasjon for profesjonelle coacher. Som medlem er vi  en del av et internasjonalt nettverk som representerer og understøtter profesjonalitet og kvalitet. ICF Globalt eier ICFs premium merkevare (brand) og står for de veldefinerte og respekterte kjernekompetanser, etiske retningslinjer, sertifiseringsprosesser og akkrediterte coachingutdannelser.

Vi er også medlem i ICF Norge, og er en del av det profesjonelle coaching-nettverket i Norge. Sammen er vi sterkere og vi løfter coaching som profesjon. ICF Norge er godt representert i arbeidet for utvikling av et norsk standard for coaching.

ORSC Trained _Badge

ORCS

ORSC™ står for organisasjons- og relasjonssystemcoaching.

Å mestre eller skape gode relasjoner kan være svært krevende. For å klare dette trenger vi et språk for å sette ord på og bevisstgjøre det som skjer mellom individene i en relasjon eller organisasjon. ORSC (Organization & Relationship Systems Coaching) gir oss et slikt språk gjennom sine mange verktøy og modeller.  Denne tilnærmingen skaper bærekraftige og motstandsdyktige lag, organisasjoner og familier.

DNV GL

Sertifiseringen er et kvalitetsstempel i markedet og dokumenterer  relevante kunnskaper innenfor fagområdet. Dette innebærer at vi legger vår stolthet i å vedlikeholde og holder oss oppdatert innenfor faget, slik at vi til enhver tid kan bidra til en profesjonell rekrutteringsprosess for kunde og kandidat. 

 

CPCC

Sertifiseringen, CPCC, betegnes som gullstandarden innen coaching. Co-Active Training Institute har eksistert i mer enn 25 år, og er i dag en av verdens ledende på utdanning av coacher. Co-Active coaching bygger på grunntanken om at alle mennesker er naturlig kreative, ressursterke og hele.

Nr. 32: Liten? Jeg?

Liten jeg

 

Langt i fra! Jeg er akkurat stor nok! Fyller meg selv helt. På langs og på tvers. Fra øverst til nederst. Er du større enn deg selv kanskje?

(Inger Hagerup)

 

Det hender jeg møter noen som er større enn seg selv. Det hender vel så ofte jeg møter noen som er mindre enn seg selv. Som har forvillet seg inn i en spiral av negativt selvsnakk og konstruerte sannheter om seg selv om at de ikke duger eller er elskverdig.

Det er på tide at du kommer ut av din kunstige puppe, og brer ut dine vakre sommerfuglvinger og viser verden hvem du egentlig er!

Så mange ubrukte ressurser som forblir ubrukte, fordi du lever med en rekke konstruerte sannheter om deg selv. «Det klarer jeg ikke!» «Det får jeg ikke til!» «Det kunne jeg aldri ha gjort!» «Hvis jeg bare hadde vært tøff nok!» «Hvis jeg bare hadde vært litt vakrere!» «Jeg er for redd!» «Jeg er for dum!» «Jeg er for feig!» «Hvis jeg bare hadde vært klok nok, smart nok!» «Hvis jeg bare var litt eldre eller litt yngre!»

Og det verste er at alt dette negative selvsnakket kanskje ikke kommer fra eget hode en gang? Hvem plantet det der i utgangspunktet? Var det noen som sa det til deg da du var barn, ungdom eller tidlig voksen? «Det får du ikke til!» «Du er født dum du!» «Du er nok ikke så lur» «Vær forsiktig!» «Ikke tro du er noe!» «Du klarer det aldri!» «Ikke skuff meg nå!» «Jeg sa jo at du ikke klarte det!» «Se på venninna di, hun er alltid flink hun!» «At det går an å være så dum!» «Skal du aldri lære!» «Hvor mange ganger har jeg forsøkt å lære deg dette?» «Ingen vil like deg, hvis du gjør det!» «Du er for ung til det!» «Dette burde du forstå!» «Du som er jente, får nok ikke til det!»

Noen ganger får en jo bare lyst til å trykke Control alt delete – å starte helt på nytt! Og du kan det! Selv om du ikke kan leve gårsdagen på nytt, kan du i dag velge helt anderledes – fordi du har et valg! Få orden på dine sabotører og drivere, og velg det som er bra for deg!

 

 

«For du har både vett nok,
Mot nok og ro nok.
Og du er både bra nok,
Sterk nok og god nok
Du er den blomen du skulle vera
Kom med dine draumar, kom med di tru
For ingen er som du.»

(Ingebjørg Bratland – Ingen Som Du)

Back To Top