Skip to content
professional-certified-coach-pcc

PCC

Professional Certified Coach (PCC) er en internasjonal coachsertifisering og er det andre sertifiseringsnivået i den internasjonale coachorganisasjonen ICF. For å oppnå PCC må du være akkreditert gjennom en ICF godkjent skole, som Co-Active Training Institute (CTI), og bestå etikk-eksamen Coach Knowledge Assessment test (CKA).

PCC innbærer mer enn 125 undervisning/trening sammen med erfarne trenere, samt minst 500 timer med egne klienter.  PCC fornyes hvert tredje år.

 

ICF_Member

ICF

ICF International er verdens fremste og største organisasjon for profesjonelle coacher. Som medlem er vi  en del av et internasjonalt nettverk som representerer og understøtter profesjonalitet og kvalitet. ICF Globalt eier ICFs premium merkevare (brand) og står for de veldefinerte og respekterte kjernekompetanser, etiske retningslinjer, sertifiseringsprosesser og akkrediterte coachingutdannelser.

Vi er også medlem i ICF Norge, og er en del av det profesjonelle coaching-nettverket i Norge. Sammen er vi sterkere og vi løfter coaching som profesjon. ICF Norge er godt representert i arbeidet for utvikling av et norsk standard for coaching.

ORSC Trained _Badge

ORCS

ORSC™ står for organisasjons- og relasjonssystemcoaching.

Å mestre eller skape gode relasjoner kan være svært krevende. For å klare dette trenger vi et språk for å sette ord på og bevisstgjøre det som skjer mellom individene i en relasjon eller organisasjon. ORSC (Organization & Relationship Systems Coaching) gir oss et slikt språk gjennom sine mange verktøy og modeller.  Denne tilnærmingen skaper bærekraftige og motstandsdyktige lag, organisasjoner og familier.

DNV GL

Sertifiseringen er et kvalitetsstempel i markedet og dokumenterer  relevante kunnskaper innenfor fagområdet. Dette innebærer at vi legger vår stolthet i å vedlikeholde og holder oss oppdatert innenfor faget, slik at vi til enhver tid kan bidra til en profesjonell rekrutteringsprosess for kunde og kandidat. 

 

CPCC

Sertifiseringen, CPCC, betegnes som gullstandarden innen coaching. Co-Active Training Institute har eksistert i mer enn 25 år, og er i dag en av verdens ledende på utdanning av coacher. Co-Active coaching bygger på grunntanken om at alle mennesker er naturlig kreative, ressursterke og hele.

Nr. 31: Du, jeg og vi

På Toppen

 

For mange år siden, da jeg var relativ ny som konsulent, hadde jeg booket meg inn på et møte hos en stor betydelig aktør. En som det hadde vært spennende å få som kunde. For sikkerhets skyld, har jeg tatt med meg en kollega, for å vise ekstra styrke. For det var vi blitt drillet på, at helst gå to når prospektet er stort, spennende og krevende.

Jeg hilser høflig og presenterer kollegaen min, og vi setter oss rundt bordet. I det øyeblikket vi starter, overtar min kollega. Og hver eneste gang denne åpner munnen er det «Jeg har erfaring fra…» Jeg legger vekt på…» Jeg, jeg, jeg! Jeg blir nesten stum. Ikke en eneste gang sier denne «Vi» eller spiller meg inn på noen som helst måte. Denne har glemt at jeg er der!? Jeg, som kom fra et Vi-miljø – og som var drillet i at all kommunikasjon utad skal være «VI» både skriftlig og muntlig, ble målløs, og lot den nye kollegaen styre showet og møtet. Jeg kommenterer dette etter møtet i bilen, men det samme gjentar seg gang på gang. Til slutt tar jeg møtene selv. Alene. Men jeg sier fortsatt VI, og har bra gjennomslagskraft.

Hvorfor ble VI så viktig for meg? Jo, blant annet fordi vi sammen hadde vært med på å utvikle og dyrke noen verdier som vi hadde etablert som viktige i vår branding, skreddersøm og profesjonalitet. For meg var VI – en del av vår bedriftskultur som skulle gi retning og gjøre alle på laget viktige. Vi skulle være noe for våre kunder – vi skulle stå for noe sammen. Jeg identifiserte meg med disse verdiene og var stolt over å kunne representere disse utad.

Med nærmere ettertanke, kommer min sterke VI-følelse også fra idrettens lagspill gjennom fotball og håndball. Det var alltid VI – VI som skulle vinne – stå sammen i med- og motgang. Vi kunne trene på å bli individuelt gode, men uten laget, samspill, omtanke og raushet – uten VI – var det ikke noe JEG. For om du som superegoistisk spiller skårer mange mål, uten å unne andre suksess – ja, så blir du ikke en man ønsker å ha på laget.

Alene i mitt eget firma, sier jeg fortsatt vi i Bevisste Valg. Jeg ER vitterlig ikke VI enda, men en vakker dag skal vi jammen bli det!

 

Når edderkopper vever samlet, kan de binde fast en løve! (Etiopisk ordtak)

Spindelvev 2

Back To Top