Skip to content
professional-certified-coach-pcc

PCC

Professional Certified Coach (PCC) er en internasjonal coachsertifisering og er det andre sertifiseringsnivået i den internasjonale coachorganisasjonen ICF. For å oppnå PCC må du være akkreditert gjennom en ICF godkjent skole, som Co-Active Training Institute (CTI), og bestå etikk-eksamen Coach Knowledge Assessment test (CKA).

PCC innbærer mer enn 125 undervisning/trening sammen med erfarne trenere, samt minst 500 timer med egne klienter.  PCC fornyes hvert tredje år.

 

ICF_Member

ICF

ICF International er verdens fremste og største organisasjon for profesjonelle coacher. Som medlem er vi  en del av et internasjonalt nettverk som representerer og understøtter profesjonalitet og kvalitet. ICF Globalt eier ICFs premium merkevare (brand) og står for de veldefinerte og respekterte kjernekompetanser, etiske retningslinjer, sertifiseringsprosesser og akkrediterte coachingutdannelser.

Vi er også medlem i ICF Norge, og er en del av det profesjonelle coaching-nettverket i Norge. Sammen er vi sterkere og vi løfter coaching som profesjon. ICF Norge er godt representert i arbeidet for utvikling av et norsk standard for coaching.

ORSC Trained _Badge

ORCS

ORSC™ står for organisasjons- og relasjonssystemcoaching.

Å mestre eller skape gode relasjoner kan være svært krevende. For å klare dette trenger vi et språk for å sette ord på og bevisstgjøre det som skjer mellom individene i en relasjon eller organisasjon. ORSC (Organization & Relationship Systems Coaching) gir oss et slikt språk gjennom sine mange verktøy og modeller.  Denne tilnærmingen skaper bærekraftige og motstandsdyktige lag, organisasjoner og familier.

DNV GL

Sertifiseringen er et kvalitetsstempel i markedet og dokumenterer  relevante kunnskaper innenfor fagområdet. Dette innebærer at vi legger vår stolthet i å vedlikeholde og holder oss oppdatert innenfor faget, slik at vi til enhver tid kan bidra til en profesjonell rekrutteringsprosess for kunde og kandidat. 

 

CPCC

Sertifiseringen, CPCC, betegnes som gullstandarden innen coaching. Co-Active Training Institute har eksistert i mer enn 25 år, og er i dag en av verdens ledende på utdanning av coacher. Co-Active coaching bygger på grunntanken om at alle mennesker er naturlig kreative, ressursterke og hele.

Nr. 26: Høyt henger de – og godt smaker de!

Eple med signatur

 

I skrivende stund har Bevisste Valg vært levende i 6 måneder. Prøvetiden er kanskje ikke over, men ting faller på plass. Disse dagene, ukene, månedene – det er dette som er livet!

I det jeg låser kontordøra for å reise hjemover, bærer jeg med meg gleden over å skulle tilbake dagen etter. Jeg er heldig og takknemlig!

Slik går dagene til møtebooking, markedsføring, nettverksbygging, presentasjoner, møter, intervjuer, tilbud ut, kontrakter inn, coaching, rekruttering, fagdager, utvikling og trening. Og de siste 14 dagene, har sågar telefonen begynt å ringe mye inn! Ydmykt glad og spent på fortsettelsen, skriver jeg uke 26 og blogginnlegg nr 26!

Målene – disse hårete viktige målene! Sitter du fast der du er? Vet du ikke hvor du skal? Frustrert over å ikke komme noe sted? Ubrukte ressurser? Ingen som setter pris på deg eller ser deg?

Ikke vent på en talentspeider, han vil sannsynligvis ikke dukke opp! Ta tak i det sjøl! Sett deg mål, forplikt deg – anerkjenn målene – og lag en plan på hvordan du skal komme deg dit. Fokuser på mulighetene og at du alltid har et valg!

Jovisst, henger de høyt disse eplene! Det er jo mange som vil ha en bit! Men du verden som de smaker, når du først har fått en bit! Mersmak! Mersalg! Merliv!

Ha en fruktbar uke!

 

Tro

 

Back To Top