Skip to content
professional-certified-coach-pcc

PCC

Professional Certified Coach (PCC) er en internasjonal coachsertifisering og er det andre sertifiseringsnivået i den internasjonale coachorganisasjonen ICF. For å oppnå PCC må du være akkreditert gjennom en ICF godkjent skole, som Co-Active Training Institute (CTI), og bestå etikk-eksamen Coach Knowledge Assessment test (CKA).

PCC innbærer mer enn 125 undervisning/trening sammen med erfarne trenere, samt minst 500 timer med egne klienter.  PCC fornyes hvert tredje år.

 

ICF_Member

ICF

ICF International er verdens fremste og største organisasjon for profesjonelle coacher. Som medlem er vi  en del av et internasjonalt nettverk som representerer og understøtter profesjonalitet og kvalitet. ICF Globalt eier ICFs premium merkevare (brand) og står for de veldefinerte og respekterte kjernekompetanser, etiske retningslinjer, sertifiseringsprosesser og akkrediterte coachingutdannelser.

Vi er også medlem i ICF Norge, og er en del av det profesjonelle coaching-nettverket i Norge. Sammen er vi sterkere og vi løfter coaching som profesjon. ICF Norge er godt representert i arbeidet for utvikling av et norsk standard for coaching.

ORSC Trained _Badge

ORCS

ORSC™ står for organisasjons- og relasjonssystemcoaching.

Å mestre eller skape gode relasjoner kan være svært krevende. For å klare dette trenger vi et språk for å sette ord på og bevisstgjøre det som skjer mellom individene i en relasjon eller organisasjon. ORSC (Organization & Relationship Systems Coaching) gir oss et slikt språk gjennom sine mange verktøy og modeller.  Denne tilnærmingen skaper bærekraftige og motstandsdyktige lag, organisasjoner og familier.

DNV GL

Sertifiseringen er et kvalitetsstempel i markedet og dokumenterer  relevante kunnskaper innenfor fagområdet. Dette innebærer at vi legger vår stolthet i å vedlikeholde og holder oss oppdatert innenfor faget, slik at vi til enhver tid kan bidra til en profesjonell rekrutteringsprosess for kunde og kandidat. 

 

CPCC

Sertifiseringen, CPCC, betegnes som gullstandarden innen coaching. Co-Active Training Institute har eksistert i mer enn 25 år, og er i dag en av verdens ledende på utdanning av coacher. Co-Active coaching bygger på grunntanken om at alle mennesker er naturlig kreative, ressursterke og hele.

Nr. 25: Fri flyt

Solnedgang med navn

Jeg husker da jeg spilte fotball i mine yngre år. Før kampene, i bilen på vei til stadion. Det var som om jeg tegnet en usynlig sirkel rundt meg selv. Beskyttet meg mot støy og unødvendige forstyrrelser. Enset ikke publikum. Kun meg selv, laget, treneren, fotballbanen, ballen – formasjonene – beredt. Med full fokus, konsentrerte jeg meg om arbeidsoppgavene som skulle gjøres – det som var viktig der og da. Det samme gjorde jeg under store prøver og eksamener på skolene jeg har gått. Eller når jeg var med i teateroppsetninger og revyer. Bak sceneteppet gikk jeg inn i rollene helt uanfektet av det som ikke betydde noe der og da. Å vite hva som kreves av deg, være forberedt – og så gjøre det – og ikke minst like det – elske det. Brenne for det!

Det samme gjør jeg nå når jeg skal inn i større presentasjoner og prestere på jobb. Sirkelen «tegnes» og jeg flytter inn i nuet – hvor ingen ting annet gjelder enn det som skal utrettes. Eller når jeg er kreativ og har en ide som skal forløses.

Det er en mektig følelse som oppstår når du klarer å flytte inn i denne bobla. En altoppslukende følelse hvor du virkelig føler deg sprell levende – full av kraft og liv – skaperkraft. Å kjenne hjertet danse og at livet er i fri flyt!

Men det handler ikke bare om å prestere. Den samme altoppslukende følelsen og kraften kan skapes når jeg står ved dette vannet, under denne himmelen – i denne skogen eller i et annet landskap. Eller når jeg leser en bok, lytter til musikk, ser en film, leser et dikt, samtaler med noen, løfter noen eller deler et øyeblikk med noen eller når noen ser meg. Noe eller noen som rører – beveger noe inni deg som har og gir verdi – som kjennes som noe større enn deg selv.

Det er lett å tenke positivt når du er glad! Når livet butter og går i mot, er det derfor enda viktigere å vite hva som er dine drivere, anerkjennere og sabotører. Hva gjør deg sprell levende? Hva betyr noe for deg – har verdi? Hva gir deg energi? Hva tapper deg for energi? Hindrer deg?

Hjernen er bevist påvirkelig og fleksibel, hvis du lar den. Er det ikke fantastisk? Ikke vær fastlåst i bildet av deg selv! For det bildet er det mange stemmer som har vært med på å skape. Hvor er DIN ekte stemme oppi det hele – hvem er du innerst i ryggmargen? Vit at du har innflytelse og påvirkningskraft – og at det er din stemme du skal lytte til!

 

Det er ikke egoistisk å sette seg selv i sentrum av sitt eget liv. Fra sentrum ser du alt unntatt sentrum. (David Kvæbek)

Back To Top