Skip to content
professional-certified-coach-pcc

PCC

Professional Certified Coach (PCC) er en internasjonal coachsertifisering og er det andre sertifiseringsnivået i den internasjonale coachorganisasjonen ICF. For å oppnå PCC må du være akkreditert gjennom en ICF godkjent skole, som Co-Active Training Institute (CTI), og bestå etikk-eksamen Coach Knowledge Assessment test (CKA).

PCC innbærer mer enn 125 undervisning/trening sammen med erfarne trenere, samt minst 500 timer med egne klienter.  PCC fornyes hvert tredje år.

 

ICF_Member

ICF

ICF International er verdens fremste og største organisasjon for profesjonelle coacher. Som medlem er vi  en del av et internasjonalt nettverk som representerer og understøtter profesjonalitet og kvalitet. ICF Globalt eier ICFs premium merkevare (brand) og står for de veldefinerte og respekterte kjernekompetanser, etiske retningslinjer, sertifiseringsprosesser og akkrediterte coachingutdannelser.

Vi er også medlem i ICF Norge, og er en del av det profesjonelle coaching-nettverket i Norge. Sammen er vi sterkere og vi løfter coaching som profesjon. ICF Norge er godt representert i arbeidet for utvikling av et norsk standard for coaching.

ORSC Trained _Badge

ORCS

ORSC™ står for organisasjons- og relasjonssystemcoaching.

Å mestre eller skape gode relasjoner kan være svært krevende. For å klare dette trenger vi et språk for å sette ord på og bevisstgjøre det som skjer mellom individene i en relasjon eller organisasjon. ORSC (Organization & Relationship Systems Coaching) gir oss et slikt språk gjennom sine mange verktøy og modeller.  Denne tilnærmingen skaper bærekraftige og motstandsdyktige lag, organisasjoner og familier.

DNV GL

Sertifiseringen er et kvalitetsstempel i markedet og dokumenterer  relevante kunnskaper innenfor fagområdet. Dette innebærer at vi legger vår stolthet i å vedlikeholde og holder oss oppdatert innenfor faget, slik at vi til enhver tid kan bidra til en profesjonell rekrutteringsprosess for kunde og kandidat. 

 

CPCC

Sertifiseringen, CPCC, betegnes som gullstandarden innen coaching. Co-Active Training Institute har eksistert i mer enn 25 år, og er i dag en av verdens ledende på utdanning av coacher. Co-Active coaching bygger på grunntanken om at alle mennesker er naturlig kreative, ressursterke og hele.

Nr. 24: Lev livet levende

Tiden er ingen motorvei

Du skal dø! En dag skal du dø! Akkurat nå er det noen som dør. Noen får beskjed om at de skal dø. Selv vet du kanskje ikke når du skal dø. Men folk er nødt til å ta det innover seg snart; vi skal alle dø.

Underveis kan det hende du blir syk. Fysisk eller psykisk. Eller begge deler. Akkurat nå får noen den beskjeden. Ta det innover deg; du kan bli syk – kronisk syk – du kan komme til å måtte leve med smerter både fysisk og psykisk. Du kan komme til å få en diagnose. Men det er ikke sikkert det er det du dør av. Ta det innover deg; smerter gjør vondt, men det trenger ikke alltid å være farlig.

Du kan miste en du er glad i. Du kommer til å miste en du er glad i. Kjenn på sorgen. Gråt. Bli sint. Anerkjenn følelsen! Det er ikke farlig å kjenne sorg eller savn – det betyr at noe eller noen betydde noe. Hadde verdi.

På broen mellom liv og dø, knuses samliv, ekteskap, vennskap, drømmer, jobber – alt kan kjennes som det går til helvete. Ta det innover deg – livet er slik!

Hvor hadde vi det fra?
av Kolbein Falkeid

Men hvem sa at dagene våre
skulle være gratis?

At de skulle snurre rundt
på lykkehjulet i hjertet vårt
og hver kveld
stoppe på gevinst?

Hvem sa det?
Hvor hadde vi dét fra?

Hvem sa at livet vårt
skulle være lett å bygge ferdig?
At mursteinene var firkantede ballonger
som føk på plass av seg selv?

Hvem sa det?
Hvor hadde vi dét fra?

Der var piller for alt: nerver,
vedvarende hoste og anemi.
Men hvem sa at snarveiene
støtt var kjørbare? At fjellovergangene
aldri snødde til? Og at nettopp vi
skulle slippe å stå fast i tunnelen?

Ja, hvem sa det?
Hvor i all verden hadde vi dét fra?

Utsett ikke til i morgen alle tingene du har lyst til å gjøre, alle tingene som gir deg energi – som gjør deg sprell levende. Lev livet levende nå mens du ennå er på veien – sitt i førersetet. Ring en venn, avtal et møte, overrask noen, besøk noen, lær noe nytt,dans, les, reis, syng, gråt, le, gi noen en klem, gi noen et lyttende øre, lek, by på deg selv.

Anerkjenn livets mørke og lyse sider, og ta vare på øyeblikkene. Hvilke mening gir du ditt liv her og nå? Når du legger deg i kveld, tenk over hvilke gode øyeblikk du har skapt og opplevd i løpet av dagen. Det er alltid noe å være takknemlig for!

 

Våg å være

Back To Top