Skip to content
professional-certified-coach-pcc

PCC

Professional Certified Coach (PCC) er en internasjonal coachsertifisering og er det andre sertifiseringsnivået i den internasjonale coachorganisasjonen ICF. For å oppnå PCC må du være akkreditert gjennom en ICF godkjent skole, som Co-Active Training Institute (CTI), og bestå etikk-eksamen Coach Knowledge Assessment test (CKA).

PCC innbærer mer enn 125 undervisning/trening sammen med erfarne trenere, samt minst 500 timer med egne klienter.  PCC fornyes hvert tredje år.

 

ICF_Member

ICF

ICF International er verdens fremste og største organisasjon for profesjonelle coacher. Som medlem er vi  en del av et internasjonalt nettverk som representerer og understøtter profesjonalitet og kvalitet. ICF Globalt eier ICFs premium merkevare (brand) og står for de veldefinerte og respekterte kjernekompetanser, etiske retningslinjer, sertifiseringsprosesser og akkrediterte coachingutdannelser.

Vi er også medlem i ICF Norge, og er en del av det profesjonelle coaching-nettverket i Norge. Sammen er vi sterkere og vi løfter coaching som profesjon. ICF Norge er godt representert i arbeidet for utvikling av et norsk standard for coaching.

ORSC Trained _Badge

ORCS

ORSC™ står for organisasjons- og relasjonssystemcoaching.

Å mestre eller skape gode relasjoner kan være svært krevende. For å klare dette trenger vi et språk for å sette ord på og bevisstgjøre det som skjer mellom individene i en relasjon eller organisasjon. ORSC (Organization & Relationship Systems Coaching) gir oss et slikt språk gjennom sine mange verktøy og modeller.  Denne tilnærmingen skaper bærekraftige og motstandsdyktige lag, organisasjoner og familier.

DNV GL

Sertifiseringen er et kvalitetsstempel i markedet og dokumenterer  relevante kunnskaper innenfor fagområdet. Dette innebærer at vi legger vår stolthet i å vedlikeholde og holder oss oppdatert innenfor faget, slik at vi til enhver tid kan bidra til en profesjonell rekrutteringsprosess for kunde og kandidat. 

 

CPCC

Sertifiseringen, CPCC, betegnes som gullstandarden innen coaching. Co-Active Training Institute har eksistert i mer enn 25 år, og er i dag en av verdens ledende på utdanning av coacher. Co-Active coaching bygger på grunntanken om at alle mennesker er naturlig kreative, ressursterke og hele.

Nr. 23: Bidragsyter eller bare en syter?

Tåke til bloggen

Hun hadde jobbet der i mange år. På denne kiosken på hjørnet. Bakrommet var trangt. Knappe 6 kvadratmeter. Hver eneste dag de 12 årene hun hadde jobbet der, hadde hun gnålt til alle om hvor lite, trangt og forferdelig rommet var hver gang hun skulle ned i fryseren som sto der. Uffet og akket seg. Plutselig en dag fikk de ny sjef. Han observerte denne sytingen, og fikk til slutt nok:  «Dette rommet er og blir 6 kvadratmeter. Det kommer ALDRI til å forandre seg- uansett hva du sier eller gjør! Jeg hadde satt stor pris på om du sluttet å syte om det samme dag ut og dag inn! Ha heller fokus på det du kan gjøre noe med!»

Kvinnen ble stille. Og det kom ikke noe mer syting fra den kanten.

Så hvordan er det med deg? Er du en bidragsyter eller bare en syter? Det er jo nok av ting å klage og sutre over, hvis en først setter fokus på det. Alle tingene som skjedde i fortiden, som gikk skeis. «Typisk meg!» Alle tingene i fremtiden som «kommer til å gå galt» – eller ting som bare er ille akkurat nå. «Det er for kaldt, for varmt, for regnfullt, for mye å gjøre, for lite å gjøre, for vanskelig,for stort, for lite, for lett, for snilt, for strengt, for dumt, for klokt.»

Livets iboende faenskap kan virkelig rokke ved enhvers liv.  Men hvorfor er du her? Hva ønsker du å bli husket som? Hvilke skritt vil du ta på broen mellom liv og død? Den broen vi alle skal over.  Hvorfor ikke ta noen bevisste valg og bare rocke litt? Sette klokka på NÅ, og leve mer i tråd med den du er?

Noen ganger skal vi likevel gi rom til den dype klagen i livet – noen ganger er livet uutholdelig fordi det tar en uventet, smertefull sving.  Og anerkjenner du ikke dette, er du ikke sannferdig. Og sannferdighet er din døråpner til livets dyp.

Det er hverdagssytingen jeg vil til livs – den som påvirker andre rundt deg i negativ retning. Tåka kan være like vakker som den er lunefull den!   Det viktigste er at vi setter fokus på det som er mulig å gjøre noe med, for det vi har fokus på, skaper vi mer av.  Ha en bidragsytende mandag!

 

90-prosent

 

Back To Top