Skip to content
professional-certified-coach-pcc

PCC

Professional Certified Coach (PCC) er en internasjonal coachsertifisering og er det andre sertifiseringsnivået i den internasjonale coachorganisasjonen ICF. For å oppnå PCC må du være akkreditert gjennom en ICF godkjent skole, som Co-Active Training Institute (CTI), og bestå etikk-eksamen Coach Knowledge Assessment test (CKA).

PCC innbærer mer enn 125 undervisning/trening sammen med erfarne trenere, samt minst 500 timer med egne klienter.  PCC fornyes hvert tredje år.

 

ICF_Member

ICF

ICF International er verdens fremste og største organisasjon for profesjonelle coacher. Som medlem er vi  en del av et internasjonalt nettverk som representerer og understøtter profesjonalitet og kvalitet. ICF Globalt eier ICFs premium merkevare (brand) og står for de veldefinerte og respekterte kjernekompetanser, etiske retningslinjer, sertifiseringsprosesser og akkrediterte coachingutdannelser.

Vi er også medlem i ICF Norge, og er en del av det profesjonelle coaching-nettverket i Norge. Sammen er vi sterkere og vi løfter coaching som profesjon. ICF Norge er godt representert i arbeidet for utvikling av et norsk standard for coaching.

ORSC Trained _Badge

ORCS

ORSC™ står for organisasjons- og relasjonssystemcoaching.

Å mestre eller skape gode relasjoner kan være svært krevende. For å klare dette trenger vi et språk for å sette ord på og bevisstgjøre det som skjer mellom individene i en relasjon eller organisasjon. ORSC (Organization & Relationship Systems Coaching) gir oss et slikt språk gjennom sine mange verktøy og modeller.  Denne tilnærmingen skaper bærekraftige og motstandsdyktige lag, organisasjoner og familier.

DNV GL

Sertifiseringen er et kvalitetsstempel i markedet og dokumenterer  relevante kunnskaper innenfor fagområdet. Dette innebærer at vi legger vår stolthet i å vedlikeholde og holder oss oppdatert innenfor faget, slik at vi til enhver tid kan bidra til en profesjonell rekrutteringsprosess for kunde og kandidat. 

 

CPCC

Sertifiseringen, CPCC, betegnes som gullstandarden innen coaching. Co-Active Training Institute har eksistert i mer enn 25 år, og er i dag en av verdens ledende på utdanning av coacher. Co-Active coaching bygger på grunntanken om at alle mennesker er naturlig kreative, ressursterke og hele.

Nr. 12: Ikke kast opp over meg!

 

Lys i enden2

Jeg vil ikke høre på de som sier at det er så ille – at det blir verre. Jeg vil ikke gjøre det til mine mantra! Je refuse! Jeg nekter! Jeg tror alt for mye på selvoppfyllende profetier til det. Så som en motsats til alle negative overskrifter i dagens medier, velger jeg heller et utspekulert planlagt selvbedrag. Du må gjerne kalle meg naiv. Men det funker – for meg.

Jeg er så heldig at livet flere ganger har valgt noen uventede svinger. Og selv om jeg er smertelig klar over hvor tungt det kan kjennes å være der inne i mørket, så vet jeg også at det finnes løsninger. Livet blir kanskje ikke som man hadde planlagt eller tenkt, men veldig ofte setter disse uventede svingene deg i stand til å tenke utenfor boksen. Du tvinges ut i frykt og storm, og der kan du nok ligge å vake og vri deg i smerte og sorg, i blinde og lengsel etter det kjente, det trygge. Du tror at livet ikke blir verdt å leve igjen og at du aldri kan bli glad igjen. Men så stilner stormen, du gir slipp. Aksepterer. Og i det øyeblikket du velger å fokusere på det som er mulig å gjøre noe med, begynner ting å falle på plass. Du lager en plan.

Kan hende opplever du at sanseapparatet forsterkes. Fargene blir sterkere, luktene blir tydeligere, lydene vakrere og mer intense. Og takknemligheten over det du har, blir større enn bitterheten over det du mistet. Verdisettet ditt kan hende endres. Og på ett eller annet sted på veien, vil du se deg tilbake og tenke at livet ble bedre – og du ville ikke ha vært foruten svingene eller dumpene i livet ditt. Det er jo nettopp det som er livet – oppover og nedoverbakkene – svingene.

Nå må vi alle lære oss å leve i og med endringer, ropes det i mediene. Men slik har det i grunnen alltid vært. Det er jo det som skaper læring og utvikling – det er jo det som fører livet videre – opp og ned og bortover og en uventet sving – opp og ned og bortover og en uventet sving!

Det er de uventede svingene som gir innsikt, kunnskap og utvikling, fordi du blir tvunget til å gjøre en personlig vareopptelling – se deg selv og din egen sannhet. Når det er gjort, er du klar til å lede deg selv mot en enda bedre utgave av deg selv!

Ja, jeg tror på realistisk optimisme, gode vaner, hardt ærlig arbeid og uventede svinger!

 

Back To Top