skip to Main Content

DNV GL

Sertifiseringen er et kvalitetsstempel i markedet og dokumenterer  relevante kunnskaper innenfor fagområdet. Dette innebærer at vi legger vår stolthet i å vedlikeholde og holder oss oppdatert innenfor faget, slik at vi til enhver tid kan bidra til en profesjonell rekrutteringsprosess for kunde og kandidat. 

 

CPCC

Sertifiseringen, CPCC, betegnes som gullstandarden innen coaching. Co-Active Training Institute har eksistert i mer enn 25 år, og er i dag en av verdens ledende på utdanning av coacher. Co-Active coaching bygger på grunntanken om at alle mennesker er naturlig kreative, ressursterke og hele.

ACC

Associate Certified Coach (ACC) er en internasjonal coachsertifisering, og det første sertifiseringsnivået i den internasjonale coachorganisasjonen ICF. For å oppnå ACC må du være akkreditert gjennom en ICF godkjent skole, som Co-Active Training Institute (CTI), og bestå etikk-eksamen Coach Knowledge Assessment test (CKA).

Nr. 12: Ikke kast opp over meg!

 

Lys i enden2

Jeg vil ikke høre på de som sier at det er så ille – at det blir verre. Jeg vil ikke gjøre det til mine mantra! Je refuse! Jeg nekter! Jeg tror alt for mye på selvoppfyllende profetier til det. Så som en motsats til alle negative overskrifter i dagens medier, velger jeg heller et utspekulert planlagt selvbedrag. Du må gjerne kalle meg naiv. Men det funker – for meg.

Jeg er så heldig at livet flere ganger har valgt noen uventede svinger. Og selv om jeg er smertelig klar over hvor tungt det kan kjennes å være der inne i mørket, så vet jeg også at det finnes løsninger. Livet blir kanskje ikke som man hadde planlagt eller tenkt, men veldig ofte setter disse uventede svingene deg i stand til å tenke utenfor boksen. Du tvinges ut i frykt og storm, og der kan du nok ligge å vake og vri deg i smerte og sorg, i blinde og lengsel etter det kjente, det trygge. Du tror at livet ikke blir verdt å leve igjen og at du aldri kan bli glad igjen. Men så stilner stormen, du gir slipp. Aksepterer. Og i det øyeblikket du velger å fokusere på det som er mulig å gjøre noe med, begynner ting å falle på plass. Du lager en plan.

Kan hende opplever du at sanseapparatet forsterkes. Fargene blir sterkere, luktene blir tydeligere, lydene vakrere og mer intense. Og takknemligheten over det du har, blir større enn bitterheten over det du mistet. Verdisettet ditt kan hende endres. Og på ett eller annet sted på veien, vil du se deg tilbake og tenke at livet ble bedre – og du ville ikke ha vært foruten svingene eller dumpene i livet ditt. Det er jo nettopp det som er livet – oppover og nedoverbakkene – svingene.

Nå må vi alle lære oss å leve i og med endringer, ropes det i mediene. Men slik har det i grunnen alltid vært. Det er jo det som skaper læring og utvikling – det er jo det som fører livet videre – opp og ned og bortover og en uventet sving – opp og ned og bortover og en uventet sving!

Det er de uventede svingene som gir innsikt, kunnskap og utvikling, fordi du blir tvunget til å gjøre en personlig vareopptelling – se deg selv og din egen sannhet. Når det er gjort, er du klar til å lede deg selv mot en enda bedre utgave av deg selv!

Ja, jeg tror på realistisk optimisme, gode vaner, hardt ærlig arbeid og uventede svinger!

 

Back To Top