Skip to content
professional-certified-coach-pcc

PCC

Professional Certified Coach (PCC) er en internasjonal coachsertifisering og er det andre sertifiseringsnivået i den internasjonale coachorganisasjonen ICF. For å oppnå PCC må du være akkreditert gjennom en ICF godkjent skole, som Co-Active Training Institute (CTI), og bestå etikk-eksamen Coach Knowledge Assessment test (CKA).

PCC innbærer mer enn 125 undervisning/trening sammen med erfarne trenere, samt minst 500 timer med egne klienter.  PCC fornyes hvert tredje år.

 

ICF_Member

ICF

ICF International er verdens fremste og største organisasjon for profesjonelle coacher. Som medlem er vi  en del av et internasjonalt nettverk som representerer og understøtter profesjonalitet og kvalitet. ICF Globalt eier ICFs premium merkevare (brand) og står for de veldefinerte og respekterte kjernekompetanser, etiske retningslinjer, sertifiseringsprosesser og akkrediterte coachingutdannelser.

Vi er også medlem i ICF Norge, og er en del av det profesjonelle coaching-nettverket i Norge. Sammen er vi sterkere og vi løfter coaching som profesjon. ICF Norge er godt representert i arbeidet for utvikling av et norsk standard for coaching.

ORSC Trained _Badge

ORCS

ORSC™ står for organisasjons- og relasjonssystemcoaching.

Å mestre eller skape gode relasjoner kan være svært krevende. For å klare dette trenger vi et språk for å sette ord på og bevisstgjøre det som skjer mellom individene i en relasjon eller organisasjon. ORSC (Organization & Relationship Systems Coaching) gir oss et slikt språk gjennom sine mange verktøy og modeller.  Denne tilnærmingen skaper bærekraftige og motstandsdyktige lag, organisasjoner og familier.

DNV GL

Sertifiseringen er et kvalitetsstempel i markedet og dokumenterer  relevante kunnskaper innenfor fagområdet. Dette innebærer at vi legger vår stolthet i å vedlikeholde og holder oss oppdatert innenfor faget, slik at vi til enhver tid kan bidra til en profesjonell rekrutteringsprosess for kunde og kandidat. 

 

CPCC

Sertifiseringen, CPCC, betegnes som gullstandarden innen coaching. Co-Active Training Institute har eksistert i mer enn 25 år, og er i dag en av verdens ledende på utdanning av coacher. Co-Active coaching bygger på grunntanken om at alle mennesker er naturlig kreative, ressursterke og hele.

Nr 9; Det er kanskje ikke gull alt som glitrer, men likevel…

Isbiter

Fire dager allerede inn i det nye året! Det gledes!

Det forventes! Det planlegges! Det budsjetteres! Det drømmes! Det jobbes! Noe nytt og blankt er gitt deg, og du kan selv velge hva du vil fylle dagene med. Kanskje har du nettopp i denne juleferie, tatt noen nye bevisste valg knyttet til ny jobb, nye oppgaver, ny fremtid.

«Du skal ikke forvente noe», var det en kursleder innenfor positiv tenkning som sa til oss en gang for mange år siden. «Hvis du ikke forventer noe, blir du aldri skuffet!»

Jeg sier i stedet; Forvent mye! Sett mål! Drøm! Planlegg! Stå på for det du tror på! Og se hvilken effekt du har på andre når du gjør MER enn forventet!

Forventer du lite, er det nettopp lite du får! Forventer du mye, kan du ende opp med mye eller lite, eller akkurat passe – så glitrer det kanskje ikke i gull alt du tar i, men det er kanskje et skritt mot dit du ønsker. Så blir det en reise mot noe som innebærer både skuffelser og gleder, men det betyr ikke at du trenger å måle alt i tap eller seire! Feire både oppturene og nedturene og stell pent med deg selv – for du trenger begge deler!

«Men jeg vet ikke hva jeg skal forvente?» sier du kanskje? Så start med å finne ut hvor du står, hvor du vil – for så å finne ut hva som skal til for å komme dit.

Jeg hjelper deg gjerne mot årets bevisste valg – for jeg unner også deg forventningens kriblinger som en drivkraft mot noe som er større enn deg selv! Og underveis kan det gjerne glitre i gull, sølv, bronse eller bare i helt ordinær motiverende arbeidsglede!

Ha et forventningsfullt godt 2016!

 

Mennesket må ha noko å vente seg – det lever ikkje utan! Olav Duun

Back To Top