Skip to content
professional-certified-coach-pcc

PCC

Professional Certified Coach (PCC) er en internasjonal coachsertifisering og er det andre sertifiseringsnivået i den internasjonale coachorganisasjonen ICF. For å oppnå PCC må du være akkreditert gjennom en ICF godkjent skole, som Co-Active Training Institute (CTI), og bestå etikk-eksamen Coach Knowledge Assessment test (CKA).

PCC innbærer mer enn 125 undervisning/trening sammen med erfarne trenere, samt minst 500 timer med egne klienter.  PCC fornyes hvert tredje år.

 

ICF_Member

ICF

ICF International er verdens fremste og største organisasjon for profesjonelle coacher. Som medlem er vi  en del av et internasjonalt nettverk som representerer og understøtter profesjonalitet og kvalitet. ICF Globalt eier ICFs premium merkevare (brand) og står for de veldefinerte og respekterte kjernekompetanser, etiske retningslinjer, sertifiseringsprosesser og akkrediterte coachingutdannelser.

Vi er også medlem i ICF Norge, og er en del av det profesjonelle coaching-nettverket i Norge. Sammen er vi sterkere og vi løfter coaching som profesjon. ICF Norge er godt representert i arbeidet for utvikling av et norsk standard for coaching.

ORSC Trained _Badge

ORCS

ORSC™ står for organisasjons- og relasjonssystemcoaching.

Å mestre eller skape gode relasjoner kan være svært krevende. For å klare dette trenger vi et språk for å sette ord på og bevisstgjøre det som skjer mellom individene i en relasjon eller organisasjon. ORSC (Organization & Relationship Systems Coaching) gir oss et slikt språk gjennom sine mange verktøy og modeller.  Denne tilnærmingen skaper bærekraftige og motstandsdyktige lag, organisasjoner og familier.

DNV GL

Sertifiseringen er et kvalitetsstempel i markedet og dokumenterer  relevante kunnskaper innenfor fagområdet. Dette innebærer at vi legger vår stolthet i å vedlikeholde og holder oss oppdatert innenfor faget, slik at vi til enhver tid kan bidra til en profesjonell rekrutteringsprosess for kunde og kandidat. 

 

CPCC

Sertifiseringen, CPCC, betegnes som gullstandarden innen coaching. Co-Active Training Institute har eksistert i mer enn 25 år, og er i dag en av verdens ledende på utdanning av coacher. Co-Active coaching bygger på grunntanken om at alle mennesker er naturlig kreative, ressursterke og hele.

Blogginnlegg nr. 1

Tove_bevisste_valg

Endelig er dagen her! Velkommen til Bevisste Valg!

Det er med skrekkblandet fryd jeg sitter og skriver mitt første blogginnlegg til åpningen av mitt nye firma. Bevisste Valg skal inspirere til nettopp bevisste valg.

Etter 20 år i denne bransjen, lar jeg meg fortsatt fascinere av at mennesker jeg møter, uavhengig av tittel, ikke kan svare tydelig på hvorfor de gjør det de gjør? Eller hvorfor de søker den jobben de gjør? Eller hvordan de egentlig er skrudd sammen av egenskaper, kompetanser og evner? Og hva gjør dem sprell levende?

Svært mange skulle ha tatt en personlig vareopptelling før de kom til meg som rekrutteringskonsulent. Derfor har jeg i alle år kunnet jobbe med to hatter; en som rekrutteringskonsulent og headhunter, en annen som karrierecoach. For hvorfor skal vi ikke strebe etter å ha det bra på jobb den korte tiden vi har i arbeidslivet? Og NÅR har vi det bra på jobb – og i livet?

Vi mennesker er ofte litt feilformaterte – Vi går rundt og tror at det er så mye vi . Men en klok, lærd mann sa en gang på et foredrag jeg var: «Det eneste vi her i livet, er å dø.» Utover det har vi valg vi kan ta i alt vi gjør – hvis du velger å ikke ta et valg, er det også et valg! Du gjør hele tiden valg på grunnlag av hva det er som motiverer deg til handling. Så hva beveger din atferd? Hvorfor går du på jobb hver dag? Og hvorfor akkurat til den jobben?

Hver dag knuses drømmer! Det kan hende den veien du har tenkt å gå, forandrer retning, men det betyr bare at du må gå en annen vei – og mest sannsynlig må du ut av komfortsonen – kanskje revurdere tankesett og verdisyn, skape nye drømmer, finne nye løsninger, være kreativ – kanskje til og med ende opp med en bedre drøm. Jeg tror at alt skjer av en grunn, og at alt henger sammen.

Denne motstanden som oppstår, vil du faktisk ikke være foruten. Fordi den på sikt, gjør deg sterkere, mer åpen, mer tolerant, mer raus og mindre fordomsfull. Sammenhengene i livet blir tydeligere, og du verdsetter mer det som er og finnes her og nå. Alt for mange mennesker lever i frustrasjoner fra fortiden og i bekymringer for fremtiden. Hjernen vår har det med å flykte til fortidens frustrasjoner og fremtidens frykt – slik er du tilstede kanskje bare 30-40% av tiden på jobb, og hva hvis du i tillegg ikke trives med oppgavene, med sjefen – med miljøet? Jeg tror det vil gagne hver og en av oss å ta noen flere bevisste valg!

Derfor har jeg etablert Bevisste Valg. For jeg tror ikke bare på å jakte hoder – jeg jakter hoder og hjerter! Jeg tror på at den som også jobber med kjærlighet, er helt uslåelig på arbeidsmarkedet – og i livet.

Velkommen til å ta kontakt for et skreddersydd opplegg!
Jeg gleder meg til å se hvem som blir min første kunde!

”Hva vil det si å arbeide med kjærlighet? Det vil si å veve klær med tråder trukket ut av ditt hjertet, som om din elskede skulle bære tøyet.”
– Kahlil Gibran, Profeten

 

 

 

 

 

 

Back To Top